Ma - Vr : 9:00 - 18:00 - Bel ons naar: 06-53980270

Opledingcentrum SpeedVCA-BASIS in en rondom Den Bosch!

Aanzet cursus VCA-Basis

Werknemers in de industrie of bouwsector kunnen zich aanmelden voor een VCA-Basis training. Vaak is dit certificaat een vereiste wanneer men werkt op een bouwterrein of andere gevaarlijke werkplek. Met dit certificaat geven zij aan veilig en behouden te kunnen werken en op de hoogte te zijn van de acties die zij moeten ondernemen in het geval van gevaar. Ze doen kennis op over veiligheid, gezondheid en milieu.

Wanneer u binnen de desbetreffende sector een leidinggevende functie bekleedt, moet u wellicht een VCA-VOL certificaat bezitten. Kijk hier voor de verschillen en ons actuele aanbod.

De te behandelen lesstof bevat onder andere de Europese wetten en regels en het herkennen van gevaar en het treffen van maatregelen dit gevaar af te wenden. Ook de VCA certificering en het opstellen van een bedrijfsplan bij nood komt voorbij. Tevens wordt de cursus afgesloten met het oefenen van enkele proeftoetsen, zodat de student uiterst voorbereid zijn examen zal starten.

Direct na de cursus is er de gelegenheid om het examen VCA-Basis te maken. Dit kan in het Nederlands, Engels, Pools en Turks.

Studenten die moeite hebben met lezen, kunnen een voorleesmogelijkheid aanvragen.

Nadat is gebleken dat de student voldoende kennis bevat en het examen succesvol is afgerond, ontvangt men het VCA-certificaat. Ook krijgt hij/zij een pasje mee naar huis, zodat men onderweg kan aantonen in bezit te zijn van het certificaat. Dit certificaat is 10 jaar geldig.

Meedraaien met de training ‘VCA-Basis’ kost € 189,- incl. examen.
Het apart volgen van de cursus kost € 99,-
De afname van het examen kost € 100,-.

Lunch, materiaal en de CCV-kosten zijn allen inclusief.

Deze deals zijn exclusief 21% BTW.

  • Aangepaste tarieven per groep;
  • Ook het volgen van deze training op locatie is mogelijk.

Heeft u andere wensen of is er iets nog niet helemaal duidelijk?

Bel ons gerust!

Opleidingscentrum Speed
Mobiliteit & Veiligheid
Opleiding: VCA-Basis

Energieweg 76
6546 DD Nijmegen
06-53980270

 

VCA basis Den Bosch, VCA basis Vught, VCA basis Rosmalen, VCA basis Berlicum, VCA basis Den Dungen, VCA basis Middelrode, VCA basis Halder, VCA basis Boxtel, VCA basis Best, VCA basis Oirschot, VCA basis Spoordonk, VCA basis Moergestel, VCA basis Oisterwijk, VCA basis Vlijmen, VCA basis Waalwijk, VCA basis Loon op Zand, VCA basis Drunen, VCA basis Heusden, VCA basis Elshout, VCA basis Bokhoven, VCA basis Haarsteeg, VCA basis Empel, VCA basis Hedel.

Direct aanmelden