Ma - Vr : 9:00 - 18:00 - Bel ons naar: 06-53980270

Opleidingcentrum SpeedVCA-VOL in en rondom Den Bosch!

Aanzet cursus VCA-VOL

Operationeel leidinggevenden, ZZP’ers, aannemers of andere functies in de industrie of bouwsector kunnen zich aanmelden voor een VCA-VOL training. Vaak is dit certificaat een vereiste wanneer men werkt op een bouwterrein of andere gevaarlijke werkplek. Met dit certificaat geven zij aan veilig en behouden te kunnen werken en op de hoogte te zijn van de acties die zij moeten ondernemen in het geval van gevaar. Ze doen kennis op over veiligheid, gezondheid en milieu.

Wanneer u werkzaam bent binnen de desbetreffende sector, maar geen leidinggevende functie bekleedt, heeft u wellicht al voldoende aan een VCA-Basis certificaat. Kijk hier voor de verschillen en ons actuele aanbod.

De te behandelen lesstof bevat onder andere de Europese wetten en regels en het herkennen van gevaar en het treffen van maatregelen dit gevaar af te wenden. Ook de VCA certificering en het opstellen van een bedrijfsplan bij nood komt voorbij. Tevens wordt de cursus afgesloten met het oefenen van enkele proeftoetsen, zodat de student uiterst voorbereid zijn examen zal starten.

Direct na de cursus is er de gelegenheid om het examen VCA-VOL te maken. Dit kan in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Pools en Turks.

Nadat is gebleken dat de student voldoende kennis bevat en het examen succesvol is afgerond, ontvangt men het VCA-certificaat. Ook krijgt hij/zij een pasje mee naar huis, zodat men onderweg kan aantonen in bezit te zijn van het certificaat. Dit certificaat is 10 jaar geldig.

Meedraaien met de training ‘VCA-VOL’ kost € 199,- incl. examen.
Het apart volgen van de cursus kost € 89,-
De afname van het examen kost € 110,-.

Lunch, materiaal en de CCV-kosten zijn allen inclusief.

Deze deals zijn exclusief 21% BTW.

  • Aangepaste tarieven per groep;
  • Ook het volgen van deze training op locatie is mogelijk.

Heeft u andere wensen of is er iets nog niet helemaal duidelijk?

Bel ons gerust!

Opleidingscentrum Speed
Mobiliteit & Veiligheid
Opleiding: VCA-Vol

Energieweg 76
6546 DD Nijmegen
06-53980270

 

VCA vol Den Bosch, VCA vol Vught, VCA vol Rosmalen, VCA vol Berlicum, VCA vol Den Dungen, VCA vol Middelrode, VCA vol Halder, VCA vol Boxtel, VCA vol Best, VCA vol Oirschot, VCA vol Spoordonk, VCA vol Moergestel, VCA vol Oisterwijk, VCA vol Vlijmen, VCA vol Waalwijk, VCA vol Loon op Zand, VCA vol Drunen, VCA vol Heusden, VCA vol Elshout, VCA vol Bokhoven, VCA vol Haarsteeg, VCA vol Empel, VCA vol Hedel.

Direct aanmelden